Zprávy / Festivalové

Prague Music Week nabídne i na třicet koncertů

Prague Music Week nabídne i na třicet koncertů

redakce | Zprávy / Festivalové | 28.09.2024

Prague Music Week, jehož druhý ročník proběhne na přelomu října a listopadu v Praze, přichází s několika novinkami. Konference a veletrh, které jsou určeny hudebním profesionálům a všem, kdo se hlouběji zajímají o dění v této dynamicky se rozvíjející oblasti, se od 31. října do 2. listopadu přestěhují na nové místo - na Výstaviště v Holešovicích. Letošní podtitul, který zní All You Need Is Music… And Money!, odkazuje k hlavnímu tématu, na který se vedle dalších aktuálních otázek pořadatelé zaměří - kde v hudbě jsou finanční prostředky, kde je hledat a získávat. Program konference nabídne téměř čtyřicet debat, prezentací, panelů a praktických workshopů za účasti předních domácích i zahraničních osobností z oblastí hudebního průmyslu.

Vystoupí třeba Call Me Karizma, John Maus, Starset, Lucky Love, Moimir Papalescu & The Nihilists nebo Portless. Nebudou chybět praktické workshopy pro hudebníky včetně Spotify for Artists Masterclass. Jako řečníci přijali pozvání domácí i zahraniční zástupci a zástupkyně festivalů, labelů, klubů, managementů kapel, médií i kreativních profesí - například viceprezident hudebního festivalu SXSW (South By Southwest) James Minor, jedna z nejvýraznějších osobností v oblasti rozvoje umělců Rev. Moose nebo hudebník David Koller.

Vedle konference bude možné na Výstavišti Praha navštívit také technologický veletrh inovací, kde se představí firmy a produkty, které posouvají hudební svět. Budou zde vystavovat technické i technologické firmy, venues, dodavatelské i produktové firmy. Vstup na veletrh je zdarma.

Info

Prague Music Week
29. 10. – 2. 11. 2024 Praha
web

foto © se svolením Prague Music Week

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Jazz On5 u Vltavy

redakce 03.10.2024

Během devíti večerů se vystřídají Mike Stern, Yumi Ito, Kevin Hays s bubeníkem Billy Hartem nebo držitel ceny Grammy Taylor Eigsti.

Hradby Samoty ako intermezzo

redakce 02.10.2024

Prehliadka experimentálneho audio-vizuálneho umenia pod názvom Hradby Samoty – Bratislava Intermezzo prebehne v A4 – priestore súčasnej kultúry.

Oneohtrix Point Never překládá světové turné na rok 2025

redakce 29.09.2024

Přesný termín vystoupení příští rok je v tuto chvíli v jednání a pořadatelé festivalu jej oznámí co nejdříve.

Mimo záběr přiváží do Štěpánova Tomáše J. Holého

redakce 26.09.2024

Koncert v Prostorách odsvěceného kostela Sv. Barbory ve Štěpánově bude zasvěcen podpoře neziskového programu E4C.

Nubya Garcia uvede nové album na Prague Sounds

redakce 25.09.2024

Třiatřicetiletá rodačka z Camden Town s guayansko-trinidadskými rodiči je brilantní saxofonistka i skladatelka čerpající ze všech zdrojů černé hudby.

Lunchmeat Festival má kompletní program

redakce 22.09.2024

Perila se připojuje k Oklou, Machinedrum, ABADIR & Nicolò Cervello a desítkám dalších vystupujících.

Eurosonic Noorderslag 2025 odhaluje první jména

redakce 22.09.2024

V rámci Focus on Italy bude speciální pozornost věnována talentovaným umělcům z Itálie.

Desetidenní Ji.hlavu zahájí Prezidentka

redakce 21.09.2024

Festivalový program nabídne nové dokumenty z Česka i ze zahraničí, autorské retrospektivy, to nejlepší z filmového experimentu i řadu nesoutěžních programových sekcí.

KovnaFest X: Current 93 a další

redakce 21.09.2024

Festival je postavený na ideálu komunitního pěstování kultury a propojování zdánlivě nesourodých oblastí rozmanitého hudebního a uměleckého světa.

Festival Film a architektura s nabitým programem

redakce 16.09.2024

Festivalové snímky nabídnou nejrůznější stavební bizarnosti i utopické projekty, ale i výraznou progresivní současnou architekturu.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace