Akce

Picture This i Ruby Waters v Praze

Ruby Waters (can)
18. 06. 2024 20:00
Café V lese, Praha

Společně s písničkářem Timem Gallagherem vystoupí Picture This v pražském klubu MeetFactory 10. října 2024. Ruby Waters vystoupí v Café V lese už 18. června 2024.

Její hudba je stejná jako její životní cesta – eklektická a nepředvídatelná. Z malého města Shelburne v kanadském Ontariu až k nominaci v prestižních hudebních cenách Juno. Na podzim doprovázela na turné City & Colour, v červnu přiveze Ruby Waters do Prahy svůj chystaný debut, který následuje několik úspěšných EP. Její singly se pravidelně umisťují na vrcholech nezávislých kanadských hitparád, průlomový Quantum Physics z debutového EP If It Comes Down to It má jenom na Spotify patnáct milionů přehrání. Debutové album vyjde koncem května. V aktuálním songu Adult Swim představuje drsnější rockovou polohu, když zpívá o svých tělesných touhách. Sama desku popisuje jako rock'n'roll plný hezkých chvil s přáteli a večerních dobrodružství se vším lákavým, co k tomu patří.


Jejich debut z roku 2017 ovládl irskou hitparádu, pozitivní skladby jako Get on My Love nebo Addicted to You nešlo jen tak dostat z hlavy. Na chystané čtvrté nahrávce slibují poprockoví Picture This dosud nevídanou emocionální hloubku a odhalení zranitelné stránky zpěváka Ryana Hennessyho. Nahrávka Parked Car Conversations vyjde už koncem dubna a bude obsahovat patnáct skladeb, ve kterých se kapel ohlíží za nedávnými roky a překážkami, jaké před nás život klade. Nové písničky zachycují tíhu takových situací i to, jak se s nimi vypořádat – Picture This se nebojí být osobní a sdílet se svým fanouškovstvem vlastní přešlapy.

Info

Ruby Waters (can)
18. 6. 2024 20:00
Café V lese, Praha
Fb událost

Picture This (irl) + Tim Gallagher (uk)
10. 10. 2024 20:00
MeetFactory, Praha
Fb událost

foto © Cian Duignan

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Do bazénu s Divo Institute

redakce 05.09.2024

AV, meotary, bar, bazén, postclub, punk, rap, wanastowky, shoegaze i oheň. Osvěžující koupání v multižánrových vodách Barrandovské plovárny.

IONS v novém videu i na podzimním turné

redakce 04.09.2024

Birds of Reminiscence vychází u příležitosti znovuvydání alba Counterintuitive na vinylu u amerického labelu Willowtip Records.

Září v Kabinetu múz

redakce 03.09.2024

Rozkročený metal, experimentální elektronika a rap, písničky a sety. Nová sezóna.

Lime Cordiale ve Fuchsu

redakce 03.09.2024

Hudba Lime Cordiale odráží uvolněný a slunečný pohled na život plný surfování a pláží, který Louis, Oli a jejich spoluhráči tak milují.

Synapse Knowledge oslavuje Moondoga

redakce 02.09.2024

Série hudebně-vzdělávacích setkání se v září vrací do MeetFactory s přednáškovým blokem věnovaným kultovnímu avantgardnímu skladateli. I s Lydií Lunch.

Faithless do Prahy s novou deskou

redakce 02.09.2024

Nejnovější singl s příznačným názvem Find a Way je pocta klasické elektronice.

Immortal Onion v Café V lese

redakce 01.09.2024

Immortal Onion je instrumentální kapela z polského Gdaňsku, která si vybudovala pozici jednoho z nejzajímavějších nových jazzových projektů v Polsku.

Kvietah pokřtí album

redakce 30.08.2024

Rozmanité album Díky, včely autorky a zpěvačky tančí mezi styly a nabízí novou Kvietah, glosující současnost a vyprávějící příběhy.

Amerikánka brzy v kinech

redakce 30.08.2024

Amerikánka vypráví svůj příběh netradičním stylizovaným jazykem, který připomíná surrealistický gejzír plný barev, života a snů.

Šelest #9 v Ankali

redakce 29.08.2024

Připravte se na všestrannou paletu spiklenkyně hyperdubu Lila Tirando a Violeta.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace